Marieke Kruissen-Bos

Kindergezondheidscoach

Werkgebied:
Arnhem | Malburgen

Tel: +31 (0)6 23 367 848

Mijn voornaamste kwaliteiten als leefstijlcoach is mijn empathisch vermogen, inleven in de situatie van het kind/jongeren en gezin geeft een mooie basis om samen te ontdekken wat de route richting het doel van het kind/jongeren kan zijn. Doordat ik zelf een praktische doener ben, is een mogelijk stapje, pas een te nemen stapje, als het praktisch toe te passen is in de gewone dag, op die manier vormt zich een persoonlijk haalbare route richting doel.

Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens van 10 en 15 jaar oud. Ik hou van mensen om mij heen, ben gek op dieren en ben vaak ergens in de natuur te vinden onze hond Nikkie.

Na de studie Voeding & management ben ik vooral werkzaam geweest in de evenementenbranche, daarnaast heb ik diverse studies gevolgd zoals natuurvoeding, voedingsconsulent, leefstijlcoach BLCN en heb ik in de Beleefkeuken veel met jong en oud gezonde gerechten gekookt. Vanaf november 2023 ben ik in Arnhem Malburgen als GO! kindergezondheidscoach aan de slag te gaan, een kans die het werken met kinderen & gezonde leefstijl samen heeft gebracht.