Floor Steenvoorden

Kindergezondheidscoach

Werkgebied:
Wageningen

Tel: +31 (0)6 82 375 369

Bij mij kan je terecht als je graag wil werken aan een gezonde(re) leefstijl. Ik kan goed luisteren en probeer me zo goed mogelijk in te leven in de situatie van een ander. Samen zullen we gaan we kijken welke aanpassingen het beste bij je passen en waar jij je het fijnst bij voelt. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en eigen tempo. Stap voor stap gaan we kleine dingetjes veranderen zodat jij je wat gezonder voelt en wat lekkerder in je vel zit!

Ik heb zelf een achtergrond in voeding, maar verder geen specifieke expertise. Alle kinderen van 4 t/m 18 jaar zijn bij mij welkom. 

Ik vind het belangrijk dat het kind en ook de rest van het gezin lekker in hun vel zitten waarbij je voeding goed in balans is, waarin je lekker kan bewegen en dat je af en toe ook nog even tijd hebt om te ontspannen. Samen met het gezin hoop ik te kijken wat er nodig is voor een gezonde(re) leefstijl!

Ik sport graag, ik doe veel hardlopen en zit graag op de racefiets. Verder hou ik van lekker actief buiten bezig zijn, we gaan graag op fietsvakantie bijvoorbeeld. Ook hou ik van lekker koken en af en toe gezellig een terrasje doen.